​✔ Familiedrevet kro

✔​ Mad med kærlighed

✔​ Hyggelig atmosfære

Mad ud af huset til hverdag og fest

Se vores menu ud af huset her »​ 

Ønsker du mad ud af huset til hverdag eller fest i Klarup, eller måske i Aalborg? Vores kro bringer ud i Klarup ganske gratis og tager 125,- ved levering udenfor byen. Når du bestiller hverdagsmad ud af huset eller til fest, foregår det ved afkrydsning, således at du helt selv kan vælge, hvad du gerne vil have i din buffet.

Vi har stor erfaring med levering af mad ud af huset til fester og begivenheder, hvor maden skal være i centrum. Vores dygtige kokke sørger for at levere mad i høj kvalitet tilberedt af friske råvarer med stor velsmag. Har du nogle særlige ønsker, er du velkommen til at kontakte os for at høre, hvad vi kan gøre for dig.​

Hverdagsmad ud af huset til de kvalitetsbevidste

​Ønsker du hverdagsmad ud af huset en dag, hvor du ikke selv gider at lave mad, gør vi det gerne for dig. Du bestiller senest dagen før inden kl. 16 - og er der tale om vores fredagsmenu, kører vi med denne den første fredag i hver måned. Se mere  under dagens middag og fredagsmenu

Vi mætter mange kvalitetsbevidste munde, der efterspørger lækker og velsmagende mad til hverdag - vi kan også hjælpe dig.

Mad ud af huset er det nemme alternativ til at gøre det selv. Det kan være, at du har travlt eller måske slet ikke har lyst til at kokkerere selv. 

Er det i forbindelse med selskaber, er det også vigtigt, at man er til stede som vært. Her kan vi stå for maden, så du får mere tid til dine gæster.

Bestil mad ud af huset i høj kvalitet

​Skal vi hjælpe dig med mad ud af huset, anbefaler vi, at du bestiller i god tid. Der kan være travlt særligt op til weekenden, hvorfor vi gerne vil vide i så god tid som muligt at hensyn til at levere en god service. Skal vi hjælpe dig?

Så kontakt os for bestilling på telefon 29 90 06 70, eller skriv til os på bpklarup70@hotmail.com.

Dagens ret​

50 kr. pr portion/person

​Klarup Kro er vurderet 4,8 / 5 stjerner ud af 65 anmeldelser fra Facebook

​Telefon​

29 90 06 70