​✔ Familiedrevet kro

✔​ Mad med kærlighed

✔​ Hyggelig atmosfære

Selskabslokaler og festlokaler til enhver anledning

Hos Klarup Kro er det muligt at afholde selskaber i vores hyggelige selskabslokaler og festlokaler. Søger du lokaler i Klarup i nærheden af Storvorde eller Aalborg, har vi tre sale, hvor de to sale kan lægges sammen. Vi har plads til 125 personer, hvorfor der er rigeligt med plads til bryllupper, konfirmationer, fødselsdage, receptioner og firmafester.

Står du og skal holde en fest eller et andet arrangement, så er vi klar til at holde den for dig. Uanset hvad du skal holde, så tilbyder vi mad og service af høj kvalitet. Du skal ikke bekymre dig om noget, og som vært får du tid til, at hygge dig med dine gæster. Er du interesseret i, at høre mere? Husk at vi også tilbyder mad ud af huset, hvis du ønsker at holde dit arrangement andre steder. Vi leverer gerne maden til dig. Kontakt os ganske uforpligtende. 

Festlokaler i flotte omgivelser

​Vores festlokaler er placeret i kroen, der ligger i flotte omgivelser og har en rigtig hyggelig atmosfære. Vi vil gøre vores til, at du får en festlig dag - uanset hvilke typer selskabslokale, du søger. Vi har masser af gode råd og kan byde ind med en lækker og velsmagende menu, der passer til dine ønsker.

Vi har mange års erfaring med afholdelse af alle former for selskaber - både store og små. Ønsker du at holde dit selskab hos os, er du mere end velkommen.

Vi ser frem til at høre fra dig og vil gerne hjælpe til med planlægningen samt på selve dagen, så du kan koncentrere dig om at være en god, nærværende vært. Vi tilbyder meget mere end bare et selskabslokale.

Kontakt os for tilbud på selskabslokaler

​Vil du leje vores festlokaler til et arrangement, kan du kontakte os for nærmere aftale samt høre mere om priser på de forskellige lokaler. Vi har alt i service og har selvfølgelig også serveringspersonale, der hjælper til med at gøre din dag fuldendt. Vil du høre mere om vores selskabslokaler?

Kontakt os på telefon 29 90 06 70, eller skriv til os på bpklarup70@hotmail.com. Vi glæder os til at høre fra dig.

Skriv til Klarup Kro

Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål til vores menuer eller selskaber.

Udfyld nedenstående formular og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

​Klarup Kro er vurderet 4,8 / 5 stjerner ud af 65 anmeldelser fra Facebook

​Telefon​

29 90 06 70